Autokomerc Novosti

Sve aktuelne novosti pronađite ovde.

  1. Novosti
  2. Sportski luksuz sjajnih Audi vozila Q5 i Q5 Sportback
07.05.2023
Novo iz Audija

Sportski luksuz sjajnih Audi vozila Q5 i Q5 Sportback

Od gradskih ulica do planinskih uspona

Q5

Danas predstavljamo dva sjajna modela iz ponude Audi vozila – Q5 i Q5 Sportback. Ono što ih  odlikuje je dinamičan sportski duh koji upotpunjava svakodnevna praktičnost. Oba modela pružaju sigurnost i stabilnost, a quattro pogon čini da uživate u vožnji bilo da krstarite mirnim gradskim ulicama ili ste se upustili u avanturu po planisnkim obroncima.


Porodicama koje imaju decu a možda i kućnog ljubimca pride, oduševiće podatak da oba modela imaju neverovatno veliki prtljažnik. Q5 se može pohvaliti zapreminom prtljažnika od 520 litara, odnosno 1.520 litara kada se obore zadnja sedišta, dok kod Q5 Sportback verzije to iznosi 510, odnosno 1.480 litara.  Bilo da se ide na put od 15 dana ili samo na vikend planinarenje ali sa punom opremom, u njega će sigurno stati sve što vam je neophodno.


Autokomerc Centar Aerodrom pri odabiru vozila, ova dva modela SUV-a preporučuje sa najvećim nivoom opreme, takozvanim „S Line“. Na ovaj način svojim kupcima nude jedinstven odnos cena – kvalitet – dizajn. Osim S Line opreme, za Q5 Sportback dodatno se naručuju luksuzni, spoljni „Black“ paketi koji personalizuju vozilo, čineći da vozač iz salona odveze jedinstveni SUV koji oduzima dah.


Image

Prijava na Newsletter

Sa našim newsletterom redovno ćete primati informacije i novosti kao i izbor ekskluzivne ponude vozila!

Uneti podaci nisu validni. Molim vas, pokušajte ponovo.

Molimo odaberite oslovljavanje

Nažalost, došlo je do problema sa registracijom na Newsletter. Pokušajte ponovo kasnije.

checkbox_default

Hvala!

Upravo ste se prijavili za naš Newsletter.

Sie erhalten von uns umgehend eine E-Mail mit einem Bestätigungslink. Bitte bestätigen Sie diesen Link, um Ihre Anmeldung abzuschließen.