Autokomerc centar Aerodrom Novosti

Audi već danas oblikuje svet sutrašnjice. Sa progresivnom tehnologijom i strastvenom kreativnošću. Otkrijte raznovrsnost naših Audi modela sada.

  1. Novosti
  2. AUDI Q8
25.10.2023
Novo iz Audija

AUDI Q8

Osvežena verzija čuvenog krosovera koju su svi čekali sada se može poručiti u Autokomerc Centru Aerodrom

Q8

Jedno od najboljih vozila u tehničko-tehnološkom smislu iz Audi asortimana je model Q8. Poznavaoci automobila i Audi modela za njega kažu da je upravo on brend amabasador koji je svojim performansama, dizajnom i high-tech opremom pravi predstavnik moći ovog čuvenog nemačkog proizvođača automobila.


Tako i ne čudi što je najavljeno osveženje ovog modela podiglo veliko interesovanje ciljne publike. Ovog septembra predstavljen je nov model i po svemu sudeći, uz PI (product improvement) dobili smo još bolji Q8.


Na svetskoj premijeri imali smo prilike da vidimo da je najveća razlika u osavremenjivanju svetala. Novi Q8 sada je dobio još zavodljiviji pogled uz nov digital signiture, pa su se tako među opcionalima za Q8 po prvi put našli farovi sa HD matrix laserskim svetlom. Osim toga novi Q8 sada dolazi u tri nove boje i to Sakhir Gold, Ascari Blue i Chilli Red. Nove boje su pravo osveženje kada govorimo o ovom modelu, i čine da dizajn spoljne karoserije dođe do izražaja. Dodatno, svi ljubitelji Q8 će biti oduševljeni podatkom da su sada felne od 23 inča dostupne za poručivanje i uz ovaj model, a ne samo uz njegovu RS verziju.


Samo par dana nakon svetske premijere ovaj osvežen model Q8 sada je dostupan za poručivanje u Autokomerc Centru Aerodrom, a predstavnici Audi prodaje su na raspolaganju da pruže odgovore i informacije na sva pitanja kupaca.

Prijava na Newsletter

Sa našim newsletterom redovno ćete primati informacije i novosti kao i izbor ekskluzivne ponude vozila!

Uneti podaci nisu validni. Molim vas, pokušajte ponovo.

Molimo odaberite oslovljavanje

Nažalost, došlo je do problema sa registracijom na Newsletter. Pokušajte ponovo kasnije.

checkbox_default

Hvala!

Upravo ste se prijavili za naš Newsletter.

Sie erhalten von uns umgehend eine E-Mail mit einem Bestätigungslink. Bitte bestätigen Sie diesen Link, um Ihre Anmeldung abzuschließen.