Autokomerc Novosti

Audi već danas oblikuje svet sutrašnjice. Sa progresivnom tehnologijom i strastvenom kreativnošću. Otkrijte raznovrsnost naših Audi modela sada.

  1. Novosti
  2. Audi RS7
26.11.2023
Novo iz Audija

Audi RS7

Superiornost u svakom detalju

RS7

Autokomerc Centar Aerodrom, zvaničan diler Audi vozila, godinama u nazad poznat je po specifičnim modelima koje isporučuje svojim klijentima, a koji se ne mogu tako često naći na domaćem tržištu. Jedan od takvih modela je upravo i Audi RS7 sportback performance.


Kada vidimo oznaku RS već znamo da se radi o vrlo specifičnoj zverčici – snaga motora je neverovatnih 630 KS a ubrzanje od 0 do 100 dostiže za 3,4 sekunde što ga čini jednim od najjačih modela koji su izašli iz Autokomerc sale za isporuku.


Međutim, njegova superiornost ne leži samo u snazi. Sportskim performansama dodajemo udobnost limuzine i praktičnost avanta jer RS7 ima petoro vrata, što ga čini vrlo praktičnim za sve avanture koje život nosi. Od momačkih krstarenja ulicama, do porodičnih izleta i putovanja, ovaj model pruža sigurnost i udobnost svojim korisnicima, pa ne čudi podatak da je omiljen model među različitim ciljnim grupama.

Ekstravagantan dizajn i elegantne linije karoserije već na prvi pogled nagoveštavaju svu lepotu, snagu i praktičnost ovog modela, ostavljajući kao krajnji utisak autentičnost.


U Autokomerc Centru Aerodrom pažljivo se biraju modeli iz Audi porodice, a RS7 sportback performance je pravi brend amabasador ovog čuvenog proizvođača automobila. Predstavnici Audi prodaje stoje na raspolaganju da zajedno odaberete najbolje, autentično i jedinstveno vozilo samo za vas.

Image
Image
Image

Prijava na Newsletter

Sa našim newsletterom redovno ćete primati informacije i novosti kao i izbor ekskluzivne ponude vozila!

Uneti podaci nisu validni. Molim vas, pokušajte ponovo.

Molimo odaberite oslovljavanje

Nažalost, došlo je do problema sa registracijom na Newsletter. Pokušajte ponovo kasnije.

checkbox_default

Hvala!

Upravo ste se prijavili za naš Newsletter.

Sie erhalten von uns umgehend eine E-Mail mit einem Bestätigungslink. Bitte bestätigen Sie diesen Link, um Ihre Anmeldung abzuschließen.