Autokomerc Novosti

Audi već danas oblikuje svet sutrašnjice. Sa progresivnom tehnologijom i strastvenom kreativnošću. Otkrijte raznovrsnost naših Audi modela sada.

  1. Novosti
  2. Audi Q4 e-tron
30.05.2023
Novo iz Audija

Audi Q4 e-tron

Tehnološka inovacija u službi funkcionalnog sportskog karaktera

Q4-1

O benefitima vožnje električnog automobila gotovo da više nije potrebno govoriti – čistiji vazduh, manje buke, finansijska ušteda samo su neke od prednosti vožnje ove vrste vozila.


Iz Audi segmenta električnih vozila pod nazivom e-tron, stiže nam i fenomenalni Q4. Zahvaljujući tehnološkoj inovaciji ovaj automobil je spoj sportskog karaktera i visoke funkcionalnosti. Električni motor, baterije smeštene u podnom prostoru otvorili su mogućnost da se dizajneri igraju i ponude vozaču jedinstveno vozilo.


To znači da su u Q4 e-tron vozilu spojene prednosti 3 različita segmenta Audi vozila. Q4 e-tron može se pohvaliti spoljnim dimenzijama A segmenta, zapreminom prtljažnika B segmenta i unutrašnjim prostorom C segmenta. Vozač dobija automobil koji je idealan za gradsku vožnju i parking, prtljažnik zapremine 520 l i unutrašnji prostor sa 5 sedišta. Može li bolje od toga?


Naravno da može! Za samo jedno punjenje, Q4 e-tron pokriva sve vaše prosečne, redovne dnevne obaveze i do nekoliko dana!


Savršen za porodično uživanje u gradskoj vožnji tokom koje se umesto buke čuje cvrkut ptica!

Image
Image
Image
Image
Image

Prijava na Newsletter

Sa našim newsletterom redovno ćete primati informacije i novosti kao i izbor ekskluzivne ponude vozila!

Uneti podaci nisu validni. Molim vas, pokušajte ponovo.

Molimo odaberite oslovljavanje

Nažalost, došlo je do problema sa registracijom na Newsletter. Pokušajte ponovo kasnije.

checkbox_default

Hvala!

Upravo ste se prijavili za naš Newsletter.

Sie erhalten von uns umgehend eine E-Mail mit einem Bestätigungslink. Bitte bestätigen Sie diesen Link, um Ihre Anmeldung abzuschließen.