Autokomerc Autokomerc Centar Aerodrom organizovao ekskluzivnu promociju nove limuzine Audi A6

  1. Autokomerc centar Aerodrom
  2. Autokomerc Centar Aerodrom organizovao ekskluzivnu promociju nove limuzine Audi A6
10.07.2018

Autokomerc Centar Aerodrom organizovao ekskluzivnu promociju nove limuzine Audi A6

Autokomerc Centar Aerodrom, ovlašćeni diler za Audi vozila, u utorak, 3. jula organizovao je ekskluzivnu promociju nove limuzine Audi A6 za svoje izabrane klijente i predstavnike medija.

Novi A6

Novi Audi A6, u svojoj osmoj generaciji, doneo je fantastičan spoj dizajna sa tehnologijom i sportskog duha sa stilom. Elegancija je očigledna u svakoj liniji nove limizine, koja dominira u biznis segmentu. Možemo reći da je biznis klasa dobila „novog dirigenta“, kao i da je Audi A6 ponovo nadmašio sebe, odnosno svog prethodnika. Ovaj fantastičan, luksuzan automobil donosi novine kako u svom eksterijeru, tako posebno kroz enterijer i brojne opcije koje vozaču pružaju mogućnost da uživa u vrhunskom kvalitetu, udobnoj vožnji, komforu i luksuzu. Zahvaljujući  primeni vrhunske tehnologije i digitalizaciji, kroz kombinaciju savršeno uklopljenih senzora, kamera i algoritama, novi Audi A6 pruža maksimalnu asistenciju vozaču. Nova limuzina Audi A6 postavila je nove standarde u luksuznoj klasi.

U skladu sa time, Audi A6 je izabranim klijentima predstavljen u punom sjaju u prijatnom ambijentu Ateljea vina Šapat. Gosti Autokomerc Centra Aerodrom imali su priliku i da se lično uvere u sve kvalitete novog modela, kroz test vožnje od Beograda do Novog Slankamena.

Nakon test vožnje i odličnih utisaka o ovoj limuzini, gosti su imali priliku da se upoznaju sa proizvodnjom vina poznate vojvođanske vinarije. Potom je druženje nastavljeno uz ručak i degistaciju vina.

Za sam kraj, celokupni doživljaj obogaćen je fantastičnim iznenađenjem - panoramskim letovima helikopterom, koje je Autokomerc Centar Aerodrom organizovao za svoje goste.

I ovoga puta u skladu sa sjajem novog modela Audi A6, priređena je promocija, za koju su gosti istakli da će je pamtiti po fantastičnoj atmosferi i nezaboravnom eksluzivnom doživljaju automobila, prirodnog ambijenta vinarije Šapat i jedinstvenog pogleda iz vazduha. 

Prijava na Newsletter

Sa našim newsletterom redovno ćete primati informacije i novosti kao i izbor ekskluzivne ponude vozila!

Uneti podaci nisu validni. Molim vas, pokušajte ponovo.

Molimo odaberite oslovljavanje

Nažalost, došlo je do problema sa registracijom na Newsletter. Pokušajte ponovo kasnije.

checkbox_default

Hvala!

Upravo ste se prijavili za naš Newsletter.

Sie erhalten von uns umgehend eine E-Mail mit einem Bestätigungslink. Bitte bestätigen Sie diesen Link, um Ihre Anmeldung abzuschließen.